Stop spild af mad

20 mar

Jeg har sagt det gør herinde, man bør i så høj grad som muligt, kun købe den mad man har brug for – for at vi ikke frådser og smider en hel masse ud.

På den måde kunne vi også stoppe spild af mad som denne hjemmeside opfordrer til http://www.stopspildafmad.dk/

Der har været flere dygtige mennesker inde over projektet – Francis Cardenau, Katrine Klinken, Camilla Plum, Thomas Rode Andersen og Suhrs Madakademiet og derefter redigeret af Selina Juul, udover det har der været mange andre mennesker med i projektet.

 

Dette er sakset fra deres egen side :


En kogebog om madrester

Stop Spild Af Mad ønsker at inspirere danskerne til at udnytte – og få det bedst mulige ud af gode, spiselige madrester. En kogebog med spændende, lækre retter fremstillet af madrester kunne hjælpe udviklingen lidt på vej. Herunder kan du læse forslag til delikate retter og gode råd, som er bidraget af medlemmer af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad.

Skriv en kommentar